dilluns, 14 de novembre del 2011

QUE PASSA AMB L'ESCOLA DE MÚSICA

El nostre estimat Ajuntament ja n'ha fet un altra de les seves,ara es volen carregar l'escola de Música,la Generalitat ha retallat la subvenció corresponent al curs 2010/2011(curs passat) amb caràcter retroactiu,o sigui,els diners que tenien destinats per pagar el curs passat,ara no els els donen.
Per altra banda l'ajuntament en lloc de buscar recursos per altres vies i solucionar el problema,l'únic que se li acut,com ja es sabut que sempre fa,es donar la culpa al consistori anterior, perquè ? bé dons per que acusa als del PSC i ERC de haver retirat en el seu moment part de la subvenció que donava , pro no diu que estos diners si que es van deixar de donar , pro no es van deixar de invertir ,en estos diner es va canviar el parquet de l'escola i algunes altres coses mes com comprar els ordenadors,etc...En fi el PSC i ERC van deixar de donar una part de la subvenció perque L'escola de Musica es va institucionalitzar, o sigui,va passar a ser de la generalitat, esta estava obligada a augmentar la aportació,de esta manera el consistori anterior va decidir no donar esta proporció de diners i,sí, en canvi invertir-los en la mateixa Escola.
Arribats a este punt jo pregunto.No s'havia suprimit la mora morisca per estalviar diners?,o va ser per poder fer uns focs de fi de festa com cal per una capital de comarca?.Dons valdria mes la pena que haguessin estalviat per aquests tipus d'emergències i no  cremar-los en un quart d'hora.
per altra banda i per acabar ven informats d'un detall important,al Sr. Poblet,president de la diputació,li plouen un munt de diners des de la diputació destinats a l'escola de musica de Vilaseca.Que fa el Sr. Piñol?que també te mà a la diputació,com es que a ell no li donen res per Mora?o es que ni tan sols ho demana?no mes fa acte de presencia i para la mà de cara a la seva butxaca?o es que continuem sent el Sud del Sud de Catalunya i sobretot de Tarragona província ?pot ser el Sr. Piñol no en sap tant d'escombrar cap a casa o es que ni tant sols en te la intenció,mentre li vaguin caient en el seu cove ja l'hi esta be tot.

19 comentaris:

  1. Collons !!!! es podia dir més fort però no més clar !!!

    ResponElimina
  2. No us agradat el comentari que l'esborreu.

    Continuo pensan que el escrit esta fet amb mala fe.

    ResponElimina
  3. ACLARIMENT: En aquesta wep no s'ha esborrat mai cap comentari,a no ser que contingui paraules mal sonants o insults personal.Espero que quedi clar per a tothom.

    ResponElimina
  4. potser hauries de començar esborrant tu mateix aquest blog, ja que directament o indirectament insultes i critiques a persones del poble, i sincerament, moltes coses de les que dius sobren.

    ResponElimina
  5. Algú pot explicar que va passar dissabte a la tarde davant del Freeman ? pel que se, estaven els socialistes repartint propaganda, xapes, globus, etc. i va passar el Sr Alcalde i els hi va preguntar si tenien permís per fer-ho i els va convidar a fotre el camp, al mes pur estil Campos !! si teniu mes detalls els podeu explicar ??

    ResponElimina
  6. Si tant et queixes, porta una moció al ajuntament, si esque no es que estas a la oposició...

    ResponElimina
  7. xiquet xiquet, i se queden an los braços crusats quan los seus fan retallades, en ves de defensar Móra d'Ebre defensen la Generalitat que dixa d'aportar 25.000 euros a l'Escola de Música...

    ResponElimina
  8. Sembla mentida que encara demani la gent o millor dit, uns quants que quan no els agraden les critiques volen fer tapar la boca, això de demanar tancaments només poden ser gent retrograda i feixista, per aquesta raó, si no t'agraden les critiques o et sembla que no es lo que a tu t'agradaria llegir, simplement no la MIRIS NI LA LLEGEIXIS .

    ResponElimina
  9. Aquets governs de CIU volen acabar amb tot el que es mou, hospitals, escoles de musica, de ballet, amb la mora morisca, amb lo ensenyament, amb les cases de barret un desastre. Bona diferencia amb el Tripartit , que feia falta un hospital pos dos, que feia falta una escola pos teníem escola, que voleu una subvenció pos claro que si, que fan falta quartos per el Memorial ràpidament Saura quartos damunt la taula, que ens tenim que cruspi els diners de les llicencies d’obres pos per aixo hi son “putes ho aclariran” allò si que era manar, estos de CIU misèria i companya, crisis, retallades, paro, parats. Sort de Montilla, Saura i Carod, .

    ResponElimina
  10. Ostras!!!! su es veu el plumero..... de qui sou, vosaltres ja bau tindre el vostre temps.....

    ResponElimina
  11. Realment una cosa és fer oposició, encara que sigui d'una manera covarda, és a dir, amagant-se radera d'una pagina anònima, que a més només publica els comentaris que vol, i l'altra és difamar, mentir, faltar, i desinformar o falsejar la informació, que això és el que fa aquesta pagina, de tot el que dieu en aquest article ni tant sols 10%?és cert, no enganyeu, sigueu més honrats, més honestos , mes valents i i digueu la veritat. Però com que amb aquesta opinió no us faig costat, no la publicareu, tot i que no falto a ningú ni insulto a ningú, ni hi ha cap paraula mal sonant, cosa que valtros no podeu dir, " por muestra" l 'article de Julio. Sou realment lamentables, no només governant, que ja ho heu demostrat suficientment, que no en sabeu, ho sou tant ho mes com a oposició. I si no ho vols publicar tant em fa, tu ja ho has llegit.

    ResponElimina
  12. Com pot ser que una gent que ha estat 2 legislatures a l'ajuntament, que ha sigut un ajuntament completament absolutista, "AQUI SE FA EL QUE DIU L'ALCALDE I L'ALCALDE SOC JO" frase mol sovint a la boca del antic alcalde... Ara critiquin que el nou ajuntament , no pot arreglar el que ells han fet malbé, en uns mesos..es clar que no donen abast, es clar que no saben per on tirar, si no haguéssiu convertit Móra d'Ebre en el vostre Monopoli particular, ara no costaria tant arreglar-ho.

    Deixeu treballar a la gent que realment te ganes i feu una mica d'examen de consciencia.

    ResponElimina
  13. com sempre "para muestra un botón" els de CIU que de ben segur son los comentaris defensors,son los que riuen totes les gracies encara que el que facin sigui destrosses, votaríeu al gat del veí si este fos presentat per CIU a les pròximes eleccions.Si tot el que ha fet l'ajuntament en estos 5 o 6 mesos ho hages fet l'antic Ajuntament ja l'hauríeu linxat.Examen de consciencia crec que en mes o menys mesura l'han de fer tots.

    ResponElimina
  14. Sincerament, que patétic! Estic cada cop més convençuda que Móra té el que es mereix...sembla mentida que cap consistori sigui del color que sigui, quan surt del seu mandat,fagi autocrítica de la feina feta. TOTS, I DIC TOTS amb majúscules han fet veritables animalades amb els diners del contribuent. Però es clar la culpa sempre dels altres. Sento vergonya aliena. Feu el favor de governar qui a de governar, i fer oposició qui la hagi de fer, amb serietat, i rigor. A veure si sou en la tasca que us pertoca dignes de confiança per la població, que ja va essent hora.

    ResponElimina
  15. Anonim 10/11 4,04, així ens va de tant repartir diners sense ordre ni concert.... Si no haguessiu tingut la màniga tant ampla ara no caldria fer tantes retallades. I corroboro personalment que el darrer alcalde era més cacic que Campos, si no opinaves com ell s'emprenyava i t'enviava a parir mones, o amenaçava que les teves instàncies a l'ajuntament no veurien mai la llum. Això es ser bon alcalde?

    ResponElimina
  16. Anònim de les 14:29, ser bon alcalde es engegar de males maneres a un destacat ciutadà de la Pl de l'Estrella, al davant del Bulevard i gesticulant com un fariseu, perquè no volia anar a TV3 a parlar de la Móra Morisca, o engegar de males maneres al director de l'IES i la directora de l'Escola d'adults ( dintre del despatx de l'Ajuntament ),i .... un altre dia continuarem

    Això si, tens raó Romero era un "Cacic"

    ResponElimina
  17. He sentit a dir que l'ajuntament a donat 22000€ a la unio de botiguers, algu sap si això és veritat??

    ResponElimina
  18. no, no els ha donat l'ajuntament,els ha donat la Generalitat, i pel que sembla son mes de 22.000.

    ResponElimina
  19. Es va signar un conveni amb la Generalitat, l'Ajuntament i la Unió de Botiguers per un màxim de 22.000€. Vol dir que la Generalitat donarà a la Unió de Botiguers la quantitat que justifiqui per les despese del 2011, i que no hauran de superar aquesta quantitat. També vull dir que amb aquest conveni l'Ajuntament s'estaviarà els 6.000€ anuals que donava, també per conveni,a la Unió de Botiguers.

    ResponElimina