dimarts, 6 de març del 2012

PER QUAN L'ESCOLA NOVA LLUÏS VIÑES??,JA....O...NO?

Si mal no recordo,pels voltants de les eleccions,potser una setmana abans sorgia pel poble una iniciativa per part de l'AMPA del col·legi Lluïs Viñes,de recollida de firmes i manifestacions al diari de Tarragona ,reclamant una "escola nova ja";a la qual cosa es van afegir ,amb tot l'oportunisme electoral que es pugi sospitar, els llavors aspirants al govern de aquest poble nostre, C.I.U;va incloure en el seu programa electoral la promesa de fer de nou l'escola en qüestió,en aquestes mateixes paraules que hem extret del programa electoral.
"Treballarem i exigirem la construcció d'un nou col·legi públic al municipi"
Be crec que es ben clar que a hores d'ara ,es una promesa buida que tan sols era axó que tots sospitàvem,oportunisme ,al igual que totes les demés promeses que podem llegir en el seu programa ,des de la primera fins la que fa cent,un conjunt de cent mentides,com també podem resumir els seus vuit mesos de govern en una sola paraula, inoperància. Per exemple que esperen a donar els ajuts per la compra de llibres escolars?,que esperen per retirar la pedra del camí ?altra vegada una promesa falsa,diu el seu programa :"incrementarem el nombre de camins rurals arranjats o asfaltats i garantirem el manteniment i la cura de la xarxa existent".Axó demostra que de l'únic que son capaços es de" enchufar" als seus con fins ara han fet, perquè del demés res de res,una veritable llàstima tenint en compte dels recursos amb que conten ,son els millors.Be després de tot portem buit mesos de govern i ni l' A.M.P.A. del col.legi Lluïs Viñes ni l'ajuntament sembla que estiguin preocupats per que els seus fills vaguin a una escola digna; potser si que al cap i a la fi tot va ser una estratègia política....ho va ser???.

14 comentaris:

  1. Que fort, estratègia política??? vols dir que tan se'ls hi en fa als de l'AMPA tenir una escola nova?? Jo crec que si no ho fan es per la manca de recursos, gràcies a les retallades del Sr. Mas, no m'estranyaria que l'any vinent haguem de pagar els pares les factures del gas per tal de que els nens tinguin calefacció a l'hivern... En fin, el que hagin votat a CIU, estaran contents de totes les retallades hagudes i per haver!!!!. Si ens fixen en les agendes del polítics de CIU, només se'ls veu de comilona en comilona, que si dinars de no se qué, que si sopars de no se quantos... de menjar ja en saben ara de governar deixen molt que desitjar..

    ResponElimina
  2. Amb les retallades que hi ha dubto molt que sigui possible la construcció de una nova escola pública fins d'aqui a molt de temps, abans d'això el país s'ha de recuperar de la crisi, i amb totes les retallades que hi ha no crec que els ajuntaments estiguin per a gastos...

    ResponElimina
  3. Bon dia, soc el marc strino, president de l'apa de l'escola Lluís Viñas, agrairia a l'autor del text, que vingués a parlar amb nosaltres. Li facilitaríem tota la documentació de que disposem, l'informaríem dels passos fets, de quan i com els vàrem iniciar i li lliuraríem tota la documentació de que disposem. Per tant podria reelaborar l'escrit.

    marc

    ResponElimina
    Respostes
    1. El o els autors d'quest texts estan molt ben informats ,saben tots els pasos i de mes que heu seguit ;com també saben ,ells i tothom,que tota la campanya de protesta per l'escola es va iniciar en època de eleccions, també saben ells i tothom que despres de les eleccions no heu tornat a obrir boca,,,,, perquè???? com es que no heu fet cap manifestació mes ?????,com es que no heu pressionat a dingu mes? quan sabem del cert que ho vareu posar en contacte amb tots els partits polítics per demanar suport i ajuda.Es una mica sospitós que ara que els guanyadors son qui son no heu obert mes la boca per a res.

      Elimina
    2. Sr. Strino, com és que no heu engegat cap altra campanya de recollida de firmes? com és que esteu tant calladets? que diu la "corsetera" de tot això? ara calla no?

      Botiflers !!1

      Elimina
    3. Serè breu és un blog escrit per gent "malalta" de fotre merda a sobre de qui no tenim res POLITIC amb ningú, ja que sóm una associació NO POLITITZADA, us demano que si algú en sap del tema de l'escola nova és l'anterior regidora d'ensenyament. Ella en té tots els detalls, Gràcies

      Elimina
    4. Me sembla vergonyós que es vulgui polititzar una AMPA, quan segurament tots els que en formen part no son de les mateixes ideologies polítiques, i el que realment fan es treure del seu temps per a dedicar-lo a l'escola on estudien els seus fills i mirar de que funcioni de la millor manera possible. Suposo que això es el que es deu fer a totes les AMPES de totes les escoles sense mirar la política que forma part d'una altra cosa i no d'una escola.

      Elimina
  4. Algú es va creure que els de Ciu farien el que portabem al programa? jo no, i ho dic clar i català i de manera fina, perquè si ho digues en la llegua del reino i de manera grullera diria ¨prometer hasta joder depues de haber jodido no hai nada de lo prometido´.

    ResponElimina
  5. Sels ha vist el plumero. Ara que traguin. Ni la sisena hora, ni escola nova, ni servei de neteja profesional, ni beques, encara les busquen el regidor que sap de comptes en una caixa a la ruina..

    ResponElimina
  6. doncs jo tambe he pensat el mateix, aquests del col.legi (la campanya no la va engegar nomes l'ampa,el director, la cap d'estudis,etc tots estaven d'acord) que calladets estan ara. El que passa és que es van atrevir amb la bona fe de la gent i ara o estan cagats o son dels seus i callen!!!! Doncs que pateixin les retallades.

    ResponElimina
  7. m'estranya que l'anònim que firma com marc strino sigui qui diu que és. Es molt raro que el president no sapiga que ès ampa i no apa.

    ResponElimina
  8. Tinc un dubte la o les persones que responen a tots aquests anonims em semblen la o les mateixes persones que escriun una mica més amunt , tret de les que s'han identificat, que passa no tenen prou "parroquia" que els hi contesti, sou patetics, una pregunta aixó no será que es per venjança que abans estaveu a L'OLLA.jajaja

    ResponElimina
  9. Algú em podria explicar perquè jo cada cop que vaig al pavelló a entrenar o jugar partit he de portar unes bambes que només puc utilitzar per a pavellons i les del contry poden passar-se tot lo sant dia ballant amb les seves botes camperes que ademés son les que utilitzen pel carrer?? Es que a cas la normativa d'ús del pavelló varia depenent que hi l'uilitza?? A pues n'havia una que portava tacons ben finets... quins trons!!!

    ResponElimina
  10. No poden fer l'Escola perque primer s'ha de fer un gran magatzem per remenar la brossa que ens porten de fora.

    ResponElimina