divendres, 23 de setembre del 2011

ES ALTRUISTA???ES INTERESSAT???ES LO QUE SEMBLA???NO, ES UN PATO

Al principi d'aquesta história polític- circense,el nostre personatge estrella era al costat dels que governaven en uns temps no massa llunyans.

com tots sabem als del PSC s'ha acosta

pro en olorar-se la derrota, l'hi sortiren ales i volar

als convergents i d' unió tantejar,  intentant amagar les plomes per si de cas.

Finalment aterrar a l' equip,  fantàstic i molt ben preparat, del senyor Piñol, que  de la ploma del pajaro ni se n'ha adonat.
Li sobren els colors i la senyera,  mentre pugui ficar les mans a la panera

des de a les hores en s'ha a tots els actes, grans o petits, ell hi es i a la foto  sortirà.

Julio Antonio deshonrat a la beguda s'ha tirat.

" SI GRAZNA COMO UN PATO,  ANDA COMO UN PATO Y NADA COMO UN PATO, NO TE QUEPA DUDA ES UN PATO "

11 comentaris:

  1. Això comemça a anar brut, pendreu mal....

    ResponElimina
  2. L´única cosa circense que jo veig, es el triparcirc que va governar Catalunya.....polítiques d´esquerra =MISSERIA per tothom....

    ResponElimina
  3. Tu que ets, d'aquells que diuen que amb Franco no passaven estes coses ?, doncs tens raó, amb polítiques de dretes ja sabem que passa, la misèria només pels treballadors i els petits empresaris pels rics mes rics i els pobres mes pobres. També amb polítiques de dretes, com segur que has vist estos dies, fora llibertat d'expressió, etc . Així doncs quant fessis estos comentaris, seria honorable de la teva part que no relativitzessis tant. Per que gracies a polítiques d'esquerra tenim alguns drets els treballadors.

    ResponElimina
  4. Si,si... polítiques d'esquerres, pro que jo recordi amb els que governaven abans,com tu dius,no es tancaven plantes d'hospitals,ni es pretenia quartar la llengua de cap territori i molt menys censurar i controlar els medis d'informació. Axó si que passava amb les polítiques de dretes,i es el que volen fer i ho estan aconseguint els que ara governen que son uns fatxes en barretina,amagant-se detras de la idea catalanista,foten fastig. També he de reconeixer que de vegades els de les esquerres si que fan coses circenses, pro no em podeu negar que no tenen comparació amb les animalades que proposen els de les dretes,i a mi el circ, m'agrada m'ho passo molt bé hem distrec una estona, i no passo gana ni penúries.

    ResponElimina
  5. Esteu tots menjats del cap

    ResponElimina
  6. Em voleu dir que han fet estos que ja fa més de cent dies que hi són? Jo us ho dire res de res, ho havien de canviar tot,Móra la tombarien com una truita i estaria preciosa i de colors, ja, ja, ja,no s´aclareixen entre ells ja han caviat els càrrecs i Móra està pitjor que abams no han fet només que treure coses, bé com són del govern de les retallades ens treuen tantes coses que ens quedarem amb calçotets.

    ResponElimina
  7. No es pot prometre el que no es compleix. i aixo em consta de part ben certa que ho fan TOTS si us plsu no s'insulteu es vergonyos aquest de convergencia que tene la cua tan curta que sel's hi crema nomes nombrarla i els d'esquerra no es poseu a la seva altura i no entru en aquest joc ,si us plau entre uns i altres poden fer una Mora digan?? començo a tindre els meus dubtes esteu tirant campanades al aire i no esteu atacant els verdaders problemes atur,immigracio, bruticia etc POSEUSE A TREBALLAR D'UNA VEGADA

    ResponElimina
  8. Ja voldríeu mes d'un dels que critiquen , se nomes una mil·lèsima part de integres que el la persona que critiqueu , llàstima que tindríeu que viure 1000 vides per arribar a ser així.

    Quant una persona veu que esta entre gent que pensa mes en ells mateixos, que en el seu poble, que es el que paga els seus sous, el mes honrat es marxa amb la gent que realment vol lluita per Móra d'Ebre, pero es clar! no us agrada que mostrin les vostres vergonyes !!.. Gracies a persones com Ell Mórad'Ebre encara te una oportunitat.

    Deixeu de queixar-vos i de culpa a l'altra gent.

    ResponElimina
  9. es la ultima gracia que esperava llegir o sentir que este personatge es íntegre,es ben del cert que els hi rieu totes les gracies.Si sempre s'ha apropat al sol que mes calenta comtal de que les seves princeses i la reina no perdessin el tren de vida fantàstic que porten.

    ResponElimina