dimarts, 18 d’octubre del 2011

RATICIDA???????????.......JAJAJA



El consistori dels “Millors”  ha pres per tontos a la majoria de morencs i morenques, la polèmica sorgeix quan dilluns 10 d’octubre comuniquen a les entitats esportives que es suspenen totes les activitats previstes al Pavelló “per tasques de manteniment” segons la regidora d’Esports. A les entitats se'ls fa molt estrany que facin tasques de manteniment en plena campanya escolar i esportiva. Preguntem a un membre de la brigada (afin als millors ) i ens diu que han tingut que tirar “Raticida”, la cosa encara ens estranya més, ja que aquestes empreses de desratització acostumen a avisar amb la col·locació de cartells, avisant amb antelació  el dia que ho faran, i al pavelló divendres no hi havia res de res.

El fum es va fent visible, i els rumors es comencen a confirmar, durant tota la jornada del dissabte es van fer una sèrie d’actes Organitzats per l’Ajuntament. Adreçats a la joventut (un fracàs per cert) a la nit hi havia una sessió amb Dj locals ( molt habitual darrerament als actes de CiU, i en les festetes que organitzen ) fins aquí tot correcte, però el que durant el dia va ser un fracàs, a la nit es va convertir en un èxit, els joves van acudir en massa, el botellon va ser èpic i memorable, hi havia servei de bar ( no sabem si es demanava el DNI als menors o no ), i quant hi ha tanta gent, sempre hi ha el grupet de turno que no se sap comportar i malmet el bon comportament de la majoria de joves, llavors per alguns va començar la festa de veritat, entrada al pavelló, (obert pel tema dels WC) invasió de vestidors, pista poliesportiva, grades, etc. i els hi va faltar poc per entrar a la piscina. En resum cagades i pixades pel vestíbul del pavelló, destrosses i rajoles trencades als vestidors, vomitades al parquet i per tot el pavelló en general, portes trencades, .......

No oblidem que era un Acte Organitzat per l’Ajuntament, dintre de la seva 1 Trobada de Joventut, per això el poble es pregunta.

-          On era la Regidora de Joventut?
-          On era l’Alcalde?
-          On era el Servei de seguretat? ( Brigada mòbil i policia del Flamant Julio Roca )
-          Si per festes lloguen lavabos portàtils a la festa de la carretera ( penseu que la gent podria pixar dintre dels bars i no caldrien ), amb una festa així perquè no?
-          Qui pagarà les destrosses.?
-          Perquè ràdio Móra i el Diari de Tarragona no diuen res?
-          Perquè ens volien enganyar amb el Raticida? !!!!

Si amb una cagada d’aquest tipus ens amaguen la realitat, imagineu-se el dia que en faran una de grossa, (molt grossa) sortirà la “Pubilla” (Piñol) amb careta de Sant a dir que són maniobres de l’oposició malvada i perversa del contuberni esquerranós del poble. Obriu els ulls , ja els podeu començar a conèixer aquest personal. 

10 comentaris:

  1. Crec que el teu bloc no es digne ni de dir-se La Plaça de Baix,podries canviar el nom, jo si vols et puc donar una proposta:( Rata de Claveguera ), espero veure el meu comentari publicat ja que tendeixes a deixar-ne alguns corren per les aigües brutes que tu et mous

    ResponElimina
  2. L'altre assessor ( de banca )19 d’octubre del 2011, a les 1:27

    Osti noi, es veu que a l'assessora ( no diu de qui es assessora, suposo que de l'equip de govern no )li senten malament les veritats, no cal que et possis així, fa 4 dies que el vostre "debat morenc" no paraba de matxacar a critiques a l'antic ajuntament, has d'entendre que ara algú critiqui als d'ara, i ala fi no se si tot es veritat o no, però moltes de les coses que diu si que ho son, i al final tot se sap.

    ResponElimina
  3. L'article anterior és penós, però si hi ha alguna cosa que sigui veritablement penosa és l'embusteria, i a més quan s'utilitza de la manera Quera fa amb aquesta pagina, la TOTALITAT del que diu l'article és absolutament fals, i a més us convido a que parleu amb l'encarregat del Pavelló, Sr. Curto, que molt sospitós de ser de CiU no crec que sigui precisament, o amb l'encarregat de la brigada i us explicaran perquè el Pavelló va estar tancat UN SOL DIA. Espero que després publiqueu la oportuna rectificació, aquesta pagina i el seu administrador pendran mal. Per cert espero que publiquis el meu comentari, ja me'n deus dos, ets molt democràtic "pepet".

    ResponElimina
  4. L'altre assessor volia aclarir i dir-te que no soc assessora del equip de govern actual, (ja m'agradaria)simplement soc assessora de les bones formes i aquest bloc sembla que fa mesos que les ha perdut, es clar que si caricaturant algun regidor , dubtant de on estan ,ficant mots al batlle i mes de lo mes es pot dir:pagina de opinió popular sobre temes i assumptes que ens afecten a tots, dons a mi no em sembla aixi, tot al contrari, per tant nova proposta: pagina de opinió popular de baixa qualitat sobre temes i assumptes que afecti a tot l'equip de govern (segons la nostra visió)i que nomes interessa a tots els que no els van votar

    ResponElimina
  5. Xeic, en quan en quan digues alguna cosa que sigui veritat. El qui i t’hagi explicat la festa segur que era de la minoria que es caga i pixa a tot arreu, o si ho vas veure tu personalment vols dir que no portaves entre pit i espatlla dos o tres caixes de quintos ? Raticida al beure i al veure

    ResponElimina
  6. Anònim de les 5:14; em sembla molt poc democràtic, si en aquest temes em d'entrar, que amenacis amb( prendre mal),em penso que tothom te dret a dir el que vulgui ,es mes si no fos així no seriem en una democràcia i si no t'agrada el que aqui es comenta no entris i tots contents,viu i deixa viure.Les cues de palla les tenen els espantaocells .un peto guap@.

    ResponElimina
  7. Sembla ser que es diuen mentides, doncs quina capacitat d'inventiva no?, us penseu que es poden imaginar tots aquests fets? a més se'n parla en altres llocs del tema, o també s'ho inventen ...

    http://moradebreonline.blogspot.com/2011/10/nova-queixa-ciutadana-referent-al.html

    ResponElimina
  8. Es vergonyos que hagi gent que s'inventi coses per desprestigiar als que ara estan al ajuntament, o per deixar malament al jovent de Mora. Esta clar que a la festa del parking del pavello no hi debieu ser ningu de vosaltres, Plaça de Baix, perque el pavello estava tancat per això es van posar sanitaris quimics Poly-kling. Tornes a parlar sense saber, primer t'hauries d'informar i no deixar anar tanta brossa.

    ResponElimina
    Respostes
    1. recordeu aquells maravillosos espectacles que s'organitzaben per als fills del romero a la placa de bous i l'aubadera, que ho deixaben tot molt net i polit, total festes per a hippies de barcelona, pagant els pobres vilatants de mora. a aixo se l'hi diu memoria historica que els socialistes en sabeu molt de aixo

      Elimina
  9. suposo que deus saber llegir??? anònim de les 16:02,si es així fes servir l'enllaç del comentari anterior, i digues que tothom que escriu un blog contrari als que ara governen (Convergència,Unio,Partit Popupalar)diuen mentides s'inventen coses i deixen anar brossa.Crec que no tothom no esta contra vosaltres ,sera que no ho feu tan bé com us penseu.

    ResponElimina