dimarts, 25 d’octubre del 2011

60 EUROS PER ALUMNE?????

Fa uns quants dies que es sent una remor pels carrers de Mora,una remor referent als ajuts per la compra de llibres de text.Una de les afirmacions que CIU feia i , afecta directament a moltes families de mora,es recull del mateix programa electoral que cita literalment així"Implantarem un ajut anyal per a la compra de llibres escolars,de fins a 60 euros per alumne en edat d'escolarització d'ensenyament obligatori empadronat al municipi."Be, dons ja fa un bon tros que ha començat el curs escolar i han passat els cent dies de rigor, per poder fer alguna cosa i que nosaltres sapiguem ningú sap com es tenen que demanar estos 60 euros ,ni tampoc el consistori ha obert les convocatòries per poder accedir als ajuts que es concedien abans i que anaven per renda.Potser algú li podria consultar a la senyora regidora d'ensenyament??,a que estan esperant???

11 comentaris:

  1. Te molta feina amb el Country, no la maregis gaire a la Regidora, potser Subirats si que t'ho explicarà ...

    ResponElimina
  2. A mi no m'ha d'explicar res si de cas a tota aquella gent que ho necessita i hi te dret.Es una mica patètic que l'únic objectiu que es veu que tenien estos de CIU era entrar a l'ajuntament per fer-lo servir de "trampolin a la fama y al dinero"(diputació,consell comarcal,etc...)

    ResponElimina
  3. No plaça de Baix, no pensis que tots son com tu. El ladrón cree que todos son de su condición.

    ResponElimina
  4. Ei!! no ten tenc La plaça de Baix aixo que dius de "trampolin a la fama y al dinero"(diputació,consell comarcal,etc...) potser els d'abans PSC+ERC van renunciar al trampolin de la fama i com no del dinero? ni havia un que si vols saber com es diu ja teu diré que li van arribar a dir"7SOUS" et sona qui pot ser?

    ResponElimina
  5. De moment ja han apujat els impostos un 3'1 %, no patiu que ja ens fotran aquestos ja, pensaba que els impostos no s'apujarien ? han de pagar el sou que s'han postat no?

    ResponElimina
  6. Com sempre nomes publiques els comentaris que vols noi em quedo realment sor-pressa aixo es una pagina censurada, nomes es publiquen els escrits que son a favor de La plaça de baix, pitjor que amb temps de franco., encara espero veure l'escrit d'ahir la nit

    ResponElimina
  7. Si axó, de moment ja han apujat els Impostos,que mes faran?i pels comentaris que puc llegir ja es veu de quin peu calceu en ves de contestar a la pregunta del escrit (que no es fica amb ningú,simplement es una reflexió d'allò que la gent es pregunta)es dediqueu a divagar a ver qui roba mes,es penòs em feu pena i crec que la gent de bé que llegeix axó ha de pensar el mateix.

    ResponElimina
  8. Anònim de les 4:54, si no recordo malament "7SOUS" era l'Oso Yogui de CIU, en la seva època dorada, ara deu-ni-do dels que té de sous. Lo que no se és si te VISA de tot arreu com abans, es veu que les retallades també afecten, per cert, heu vist quin cotxe nou porta? .....

    No critiqueu que censurin els missatges, vosaltres a la vostra web (ara inoperativa, perquè serà) feieu el mateix o pitjor, seria del genero tonto tirar-te pedres a la seva teulada

    ResponElimina
  9. jajajaja Oso Yogui=Borras.

    ResponElimina
  10. El que es trist sou vosaltres.... ja se que no em publicaras, però només et diré que si qui ets, que fa temps vec escrits teus i es veu d'una hora lluny... fots pena.... pel poble ja es sap qui ets... fill de puta

    ResponElimina
  11. Anònim de les 5:10 del 10 de novembre.Ets un exemple de caciquisme que no mes sap amenassar i difondre la por ,a de mes de estar molt ben educat. Sàpigues que ara si que no et publicarem mes ni a tu ni a ningú que utilitzi aquest tipus de llenguatge.gracies i una abraçada molt forta(crec que el que et passa es que estas mancat d' amor)

    ResponElimina