dijous, 19 de gener del 2012

CONTINUA L'ESPECTACLE : PAGUEM EL QUE ES DEU

Sembla ser que el senyor Alcalde(la pubilla)necessita una secretaria personal pel seu ús exclusiu,això deduïm de les declaracions que va fer a la radio no fa massa dies,ja tornem a la era Campos,secretaris i secretariets,amb la diferencia de que Campos contractava homes .
També sembla ser ,per les últimes notícies ,que fan falta dues secretaries per el barri antic (no esta clar per a que) i una advocada per portar els "assumptes" del l'ajuntament.
de moment dels sous no en sabem res a hores d'ara,però es comenta que podrien anar sobre els 1800 euros,molt bé "pressupostos d'austeritat",els estudis requerits?amb l'EGB ja n'hi ha prou¡¡¡¡¡
(es clar si no de les que van a la llista només una o dues s'hi podrien presentar).Es va convocar una entrevista per les places de dinamitzadores del barri antic,es va convocar a 16 senyores,de les quals les dues afortunades van ser la senyora Azahara Sànchez Garcia(membre de la llista electoral i a l'atur),l'altra afortunada va ser la senyora Remei(no es membre de la llista però ja treballava a l'ajuntament ).En quant a la plaça de secretaria personal del senyor Piñol... imagineu qui pot ser?dons la senyoreta Mercedes Segura(treballava a la botiga de Orange,no li fa cap falta el lloc de treball).De la plaça de advocada no se si val la pena fer cap comentari ....l' afortunada? la fidel i devota esposa del senyor Juan Piñol i Mora....Visca¡¡¡¡¡¡ el despotisme autoritari,el favoritisme i el pagament de favors i d'altres chanchullos .Jo em pregunto;tan es l'afany de lucre i la necessitat o l'egoisme, que encara que es a la diputació i es alcalde ,no en te prou que ha de posar a la seva dona en un lloc que podria ocupar una altra persona, a la que li fes mes falta?;tants son els favor que deu per haver sortit Alcalde que ha de enchufar a tothom?.Si els quatre anys han de ser així (que ho seran) Mora no ho podrà aguantar.

74 comentaris:

  1. podrien haber posat a la teua dona..... eeeee??? o podrien agafar secretaries i dinamitzadores del psc o erc..... NO FACIS RIURE!!!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Que ruc que ets, encara no t'ho creus ? passa per l'ajuntament i ho veuras

      Elimina
  2. I el que ens queda per veure, este farà bo a Campos, i portara a la ruïna a Móra si en set mesos no han fet res pel poble només que retallà (és de Ciu) i endollar ¨amistats¨què no farà la resta de temps que li queda?????? no ho vull ni imaginar.

    ResponElimina
  3. Pensava que aquesta pàgina estava ben informada, veig que no, te n'has deixat un !!!! un que ja està contractat com a "encarregat de vigilar al magatzem de la brigada" que no es prengui res, ni desapareixin les coses segons declaracions a la ràdio (la seva) del Sr, Alcalde. Endevineu vosaltres l'afortunat ( et garanteixo que la feina no la necessita però li arreglaran la jubilació )

    ResponElimina
  4. Pos si que teniem una brigada curiosa !!! si desapareixien les coses (deducció de les paraules de l'ancalde)es perdien eines, o es compraven doblades, etc. Jo si fos treballador de la brigada diria algo, us deixen a l'alçada de betum !!!

    ResponElimina
  5. és molt trist! quina vergonya... i quedarà impune això???

    ResponElimina
  6. Ara encara falten molts favors a pagar, falta l'Orellut que tots sabem qui es, que el fotran amb alguna historia per que pugui na cobrant, ja que es com una mica.......però bé això ja es veurà mes endavant.....

    ResponElimina
  7. El que realment preocupa a la població és cuan valen les ginolleres que li han comprat a la nova secretaria....

    ResponElimina
  8. Que dolents que sou, Mosca ho fa per treure gent del paro, no sen deu cap de favor !!! tot es fa amb bona voluntat i per servir al poble !!!
    servir o servir-se del poble, aquesta és la qüestió

    ResponElimina
  9. Plaça de baix, com que us ha denegat la mora morica ara sol us dediqueu a donar pel sac! Lo que heu de fer es no criticar tant i ajudar mes! No puc entendre la vostra postura de indignacio i de critica al nou alcalde!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Personalment me la bufa la mora morisca,però el que no puc suportar es veure com es fa servir Mora d'Ebre per satisfer els interessos i aspiracions personals d' uns quants ;que el que realment els la bufa es tot el poble ,ells si que no s'estimen Mora d'Ebre res de res.

      Elimina
  10. Quina mala llet teniu, es vergonyos que persones escriguin d'aquesta manera,feu pena.

    ResponElimina
    Respostes
    1. no, el que fa pena es veure persones que tot i adonar-se del que passa ,diguin que les que s'atreveixen a dir-ho fan pena; ho es que a tu tot t'està be?????

      Elimina
  11. Perdoneu per l'incordio però jo treballo fora i no m'en assebento de la meitat de coses que passen en el meu estimat poble.
    Qui es finalment el vigilant del magatzem de la brigada?
    I l'orellut qui es?
    Thanks for the info socis

    ResponElimina
    Respostes
    1. finalment el vigilant del magatzem es l'Ernesto Garí. L'o de qui es l'orellut no t'ho se explicar ,es que a mora el coneix tothom per l'orellut,es aquell xicot que passejava pels carrers del poble amb el cotxe de la megafonia de C.I.U.

      Elimina
    2. MÉS CONEGUT COM A "PEPO", SEMBLA QUE LI BUSQUEN ALGO PER PORTAR UN AUTOBÚS ...

      Elimina
  12. ARA ELS SOCIALISTES S'IRAN UNS SANTS I MARTIRS CUAN LA SENYORA DEL ANTIC ALCADE, VA TREURE BON PARTIT DE LA SEVA BOTIGUETA, FENT REGALS I CISTELLETES PER A L'AJUNTAMENT, I VAN A VER MOLTES COSES QUE MILLOR CALLAR, MOSCA HA FICAT GENT DE LA SEVA CONFIANÇA, COM FARIA TOTHOM, NO ESPERAREM PAS QUE CONTRACTI PAS A ROMERO, QUE DEU ESTAR PROU ABORRIT ARA.

    ResponElimina
    Respostes
    1. No justifiquis contractacions innecessaries. Realment creus que feien falta contractar a estes persones?? Em pots dir quina es la feina que fan que no poguessin fer els que ja estaven treballant?? No oblidis que les nòmines les paguem tot el poble i realment tal i com estan les coses no es moment d'anar llençant els diners. Tant se val si son de CIU, PSC, ERC o Independents a mi el color polític més ven igual, el que no més iguals son els diners que natros paguem i que son de tot el poble!!!!!! Així és que a mi no e em serveix que es justifiqui que està ficant la seva gent, per mi es un pocavergonya que juga amb els diners públics i ningú li diu res!!!!!!!!!!!!! Se'ns en riuen a la cara!!!!!!!!!

      Elimina
  13. Tu si que fas pena! Borinot!

    ResponElimina
  14. Coveniència i corrupció amb il·lusió!!!!!!!!

    ResponElimina
  15. Romero......! la sara llop que espodria fotre tots el inmmigrants dintre de seva casa. No hi han paraules per descriure tot el que van fer!

    ResponElimina
    Respostes
    1. M'agradaria saber el que tu dius que van fer.
      Ara que parles dels immigrants, ja em diràs on els posara l'ajuntament quan els fotiguen
      fora dels pisos ocupats.És de suposar qué,com son els millors,tenen pensada una solució

      Elimina
    2. Anònim de l'1 de febrer a les 09:58.
      et faig a sàpigues que el teu ultim comentari no ha estat publicat per els insults que conte, redacta d'una altra manera i el publicarem amb molt de gust ,
      gràcies.

      Elimina
  16. Aquest és l'error, generalitzar en tots els immigrants, és dir que com millet és un lladre, tots els catalans són lladres, com d'altres exemples que es podrien posar. Hi ha moltes persones d'aquest poble, per sort, que ho entenen d'aquesta manera i conviuen i han format família amb persones immigrants. Totes les persones, siguin d'on siguin, quan fan actes o tenen comportaments incívics, han de ser amonestades i si convé jutjades i per això estan les forces de seguretat i el sistema judicial. És van fer gestions des de l'ajuntament que, com vostè, molta gent desconeix. Però no crec que s'hagi de fer "escarni" públict de les persones, siguin del color o de l'ètnia qui siguin. I crec que en aquesta línea segueix el nou equip de govern, continuar amb les gestions que es van iniciar per resoldre un problema que té un abastament molt més estructural que municipal. També li agrairia que no tornés a posar el meu nom en un mitjà de comunicació públic, ja que no ostento cap càrrec públic i la meva vida és de caire totalment privat. Tinc costum de llegir aquests escrits però no en faig cap comentari, em quedo amb les meves opinions i les meves valoracions. He escrit aquest cop perquè vostè parla de mi directament.
    Sara Llop

    ResponElimina
    Respostes
    1. totes per tu , fiquels a teua casa , mora estaba molt bé , mes segura y millor sense ells , fora!!! y qui estigui a favor , ke els fiqui a seua casa , ningu diu lo k sent colla de ipocrites , no teniu amor propi os trapichen los drets y buskeu explicasions ... teniu el ejemple dels pisos ocupats. te agradaria ke ocupesin el teu ? ba!! ,..... es inutil ... que si ...son mol bons .... tant com la colla de politics lladres y veneficiaris ke a cop de favors .... xxx tenen fenya . ( babero , rodilleras , articulos varios , ) proxima avertura en mora.

      Elimina
  17. No sabia què la brigada necesites un encarregat d'almacen.És que aquesta brigada esta formada per xoriços?

    ResponElimina
  18. Sara Llop, mes val que callis perque mes d´un explicaria un conte i no precisament de fades! Poca vergonya!

    ResponElimina
  19. Avui he escoltat"La Cotilla" i tractava de la piscina
    coberta.S'ha dit què l'ajuntament els hi fa una auditoria per a comprovar el funcionament debut a les queixes que hi han.
    1)Les queixes estan dirigides per CIU que les distribueix per mitja de la gent seva per a fer mala propaganda.
    2)Aquesta empresa per a ser rendible hauria de tenir
    1400 socis ,com no els té (1020) no és rendible.Aleshores l'alcalde no pot xuclar i s'inventa
    tota clase de mentides per a esfonsar-la.
    3)Com és que es fa una auditoria a la piscina coberta i no es fa per saber els comptes de l'ajuntament?
    4)Com esta el tema de la subvenció dels llibres?I el de l'escola municipal?
    En resum, si aquesta piscina l'hagues promogut CIU, tot
    seria flors i violes.Ara, sempre segons CIU,tot son defectes.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Haveure enteradillo/a. Jo soc usuari de les instal.lacions i et puc dir que es deplorable el funcionament de la mateixa. Es una vergonya tindre les instal.lacions com les tenen. Fa molts dies que hi han queixes de tota la gent, de la comarca per la manca de recursos. Segur que tu ni has fotut els peus i parles d´oïdes com sempre feu! Enterao!

      Elimina
    2. Crec que no anem a la mateixa instal·lació, doncs jo no ho vec com tu i també sóc usuari. Passejat pels vestidors del pavelló i després opina de lo que esta brut i de lo que no. Enterao!!

      Elimina
    3. Estem parlant del Aqua, Enterao!!!! No del pavello!que son dos coses diferentsssss!!!! Veus com no en tens ni idea!!

      Elimina
  20. Al enteradillo/a li agradaria saber on son els defèctes
    de les instal.lacions . Això si. Ets bastant mal educat.

    ResponElimina
  21. Neteja, es possible?, Climatitzacio, es possible? Falta de monitor a la sala de musculacio, es possible? Desordre a la materixa sala, es possible? Acampi qui pugui, es possible? Enteradillo, si fossis usuari ho sabries tot aixo i no parlaries d´oïdesssss!!!! Tinc la mateixa educacio que tu, parlant de lo que sens!!!! Enteraooo!!!

    ResponElimina
  22. Haver a usuaris i treballadors o extreballadors d'ERC i PSC, vosaltres sabieu tot el que estava passant i vau tancar la boqueta, i ara ens ha sortit tota la merda! soc de IC però almenys ara a sortit la merda de la piscina. Els ERCi PSC no teniu memoria de que el clor no estava ben controlat, i els banyadors descolorits, el terra de la sauna sempre el pots trobar brut, la de la neteja sigui quina sgui la recepcionista sempre la pots trobar a la recepció, ho veiem els mateixos usuaris, però segur que es nega, les hores perdudes de la neteja a la recepció son hores de bruticia que nosaltres trovem, a la sala de maquines o fitness i d'activitats dirigides les temperatures no han estat mai optimes, el terra de la piscina gran fa fastic hi ha pelussilla i pèls pel fons, les rejilles del jacuzzi i de les voreres de les piscines estan brutes, les escales i tot el metàl.lic es trova oxidat, els titols dels professors de les activitats aquafit o aquagym? el titol del professor de la sala de maquines o fitness? Continuem??? Tivissi APJ

    ResponElimina
  23. Enterao per altra banda el dia 1 de gener hi ha una llei que diu que te que existir un desfibrilador a les instal.lacions, on esta?
    Per l´altra banda els monitors tenen mancança de titulacio. Lo que haurien de fer es una auditoria i veuriem que passa!!! S´hauria de ficar una denuncia ja que a la sala de musculacio no hi ha monitor ni 1 min i el dia que passi algo ja hem parlarem!!! Es una autentica vergonya, esperem que obrin el de Asco i aqui no quedara ni una RATA!!!!

    ResponElimina
  24. Moderador del blog, recorda que tens responsabilitats legals en cas que algun dels comentaris apareguts aquí fossin constitutius d'un delicte d'injuries o calumnies.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Senyor o senyora Anònim si llegeix a la esquerra de la pagina , sota del perfil , vera que hi ha una nota que diu així"Aquest blog no es fa responsable de les opinions ni del contingut dels comentaris aqui publicats". A efectes de lo civil o penal amb axó quedem exempts de qualsevol responsabilitat.Si llegeix el codi una mica ho sabrà,de totes maneres gràcies per la seva preocupació.

      Elimina
    2. Si vols entrar al joc, primer lo que has de fer es llegir les regles i com molt be diu la plaça de baix, ho deixa reflexat a la seva pagina!!! No vagis recordant ja que no tens rao i si no t´agrada lo que es diu.....! dons no hi participis!

      Elimina
  25. Enteradillo/a no són en lloc, és una vergonya el que estan fent este ajuntament amb la piscina, el que voldrien( I espero que no ho aconsegueixin)és que marxes l´empresa que la porta i poder posar als seus, varen prometre moltes coses que ara no poden cumplir i els votants reclamen el promes, haurien d´estar contents de tenir un servei que no és rendible i que l´empresa continua mantenin i que beneficia a molta gent i al nostre poble, però això a els de Ciu els importa ben poc ells el que volen és el que he comentat abams.

    ResponElimina
  26. I quina rao tens APJ, es una vergonya! Pero ara surten els enteradillos per criticar! Lo d´aquest estiu ha sigut de risa a 36º a la sala de musculacio, no hi ha monitor, o sigui que la gent alli fa el que pot, desde el 1 de gener habria d´haver un desfibrilador que no hi es, tal com dius tu els monitors no tenen la formacio i titulacio que es pertinent(no poden estar alli), hi ha una persona de manteniment (oscar) que va pels matins a Tortosa i per tarde a ratos a Mora( per aixo esta tot com esta). S´ha de fer una auditoria, com cal!!! Ni algu necesita mes informacio que passi pel Aqua i pregunti!!! Ah!!!! i cal destacar la gran simpatia de la Sra. Cristina(lo que es diu gerent).

    ResponElimina
  27. Per cert Enterao/a el senyor de Tivissa ja t´explica el que volies saber!!! I es queda curt!!!

    ResponElimina
  28. I referent al tema del cloro es va fer una auditoria per part de l´ajuntament i la diputacio on el estava tot correcte, clarooo!!! ja es va encarregar una senyoreta que de moment no dire el nom, de falsejar les dades de tot!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. I quina rao tens!!! Aixo es veritat!!!

      Elimina
    2. o sigui que aixo al final es veritat!!! Quina vergonya!!!

      Elimina
  29. Enteraooo i Tivissa, sóc soci fa 6 anys i m'agrada les instal·lacions i els seus monitors d'aquafit. Deixeu de confondre a la gent amb mentides partidistes!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja dic jo que no que tu no hi fots gaire els peus al gym. Deus pagar per no anar-hi. Si fossis usuari contant no parlaries aixi!!!

      Elimina
    2. Mano ara ho has dit, usuari del aquafit!!!

      Elimina
    3. Mentides partidistes NOO. Era treballadora. Visca tivissi. APJ

      Elimina
  30. Anem a veure si em permeteu una petita reflexió. Que preteneu que aquesta instal•lació sigui portada per l’Ajuntament, el mateix Ajuntament que perd les formes a la primera de canvi, jo mateix he estat víctima de crits i males formes per part del nostre batlle mentre intentàvem tenir una reunió, inacabada per la meva part, perquè no vaig permetre que m’esbronques de males maneres. El mateix Ajuntament que no sap gestionar els seus recursos i al seu personal perquè per paraules del mateix batlle desconfia dels seus treballadors de la brigada. El mateix Ajuntament que té fet un fàstic els vestidors del camp de futbol, del pavelló, de la democràcia, de la obrera, de l’escola... que fan llàstima/pena/fàstic de lo bruts i malament... perquè tot això es neteja pel propi personal de l’Ajuntament, no?. De veritat no creieu que si aquest Ajuntament tingués alguna cosa LEGAL a la que pugés agafar-se per rescindir el contracte no ho hagués fet?? Jo no negaré que tot es pot millorar, sense cap mena de dubte, ara bé que això sigui motiu per lapidar d’aquesta manera a una empresa no crec que siguin maneres. Crec més que això una rebequeria per part d’ algú al qui li agradaria estar al capdavant d’aquesta instal•lació i no pot, perquè com molt bé va dir la Sra. Regidora d’Esports, la mateixa que té la titulació d’INEF per part d’una de les Universitats més prestigioses del País Vasc, el contracte està fins al 2018, per tant no us queda una altra que aguantar.
    Per cert pel que fa al desfibril•lador, estàs ben segur que no en tenen?? Be si no en tenen sempre poden utilitzar el del pavelló, no creus?? Aaaaiiiiisss no que allí no n’hi ha!!!!!

    ResponElimina
  31. Sabeu el que passa a les piscines, doncs us ho dire, el que passa és que un gimnas proper a Ciu en vol la conseció, ara no us ho perdeu, la concesió de només la part de dalt no la que porta més despesses ho sigui la part de l´aigua (per entendre-mos) espavilats ells,i això ho volen conseguir dient i fent tot el que puguin per despresticià a l´empresa que ara ho gestiona. Doncs som molts els usuaris que pensem que tot això que esteu dient és mentida.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ets un ingenu,si penses aixo sol cal que preguntis qui esta content amb la merda d´empresa esta que gestiona! No soc de cap partit, soc usuari de les instal.lacions, que lo sepas!!!

      Elimina
    2. Un dia de estos aparecera las firmas de los usuarios con un escrito donde se expone las quejas de todos. Y no 2 firmas sino que hay mas de 100. No te preocupes que ya saldra. Es una verguenza esto a lo que se le dice empresa AQUA!

      Elimina
  32. jo, el desfibrilador me'l porto de casa.
    Que bonic es fer oposició politica desde aquí.
    Sembla ser que en aquest foro de superdotats intelegtuals debem tenir un nou batlle del que ningù el critirà mai.
    El problema es que este poble esta i estarà sempre plenet de persones d'iscomformes amb tot, incapaces d'acceptar millores comuns per tots.
    M'agradaría poder canviar , no de poble , sinó de mon; aquest mon està i continuarà estant ple de persones com les que escriviu en aquest foro, intolerants, irrespectuosos, descomfiats, antisocials, opositors a tot,...
    Com podem canviar això??
    Hem deprimeix molt llegir aquest foro, però per més que ho intento evitar, sempre acavo llegint-lo, per que hi ha cops que algù escriu lo bé, magnific, favorable i meravellos que funciona tot.
    Siusplau, us hi demano siusplau, intentem ser una mica més bons tots, tots en beneficiarem, segur.
    Tots aquest que us queixeu de tot, segur que en la vostra vida privada sou igual. Intenteu no compartir les vostres miseries amb tots, i intentem millorar el nostre poble d'una forma educada, inteligent i pels canals correctes.
    Gracies poble.

    ResponElimina
  33. La regidora te INEF? te un curs fet a Sada de nou mesos si ho tinc ben entes.

    ResponElimina
  34. El control del clor el realitza la Diputació i el laboratori amb equips seus agafant aigua directament de les piscines. No se si és més greu la teva ignorancia o les teves mentides.

    ResponElimina
  35. Otra cosa, desde ayer aperece un cartel en la sala de fitness que pone, que no se puede utilizar esa sala sin que este el monitor alli. Entoncessssss! La sala de musculacion debe estar cerrada no? Alli hace mas de 6 meses que no hay monitor! Creo que debemos denunciar todo esto via judicial! Es una autentica verguenza!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sóc monitor de fitness, i cal dir-te que no hi ha llei que obligui a que estiguem a la sala. És un servei que una intal·lació pot donar o no. Sense obligació.

      Elimina
  36. Que fort, després de llegir molts dels missatges que aquí hi ha i veure la mala llet que teniu només puc dir SORT QUE FRANCO ES MORT, perquè serieu capaços de afusellar a l'empresa esta al més pur estil fascista.... va home va... no sigueu tan ignorants si realment estiguessin fen les coses fora de la llei ja se n'hagués encarregat el propi Ajuntament de fer-los fora, però senyores i senyors NO FAN RES FORA DE LLEI!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  37. I del carnaval que n'heu de dir!! Voleu dir que calia fer la volta esta tan llarga, ni a la plaça de baix ni pel carrer Nou gairebé no hi havia ningú... va ser una pèrdua de temps, jo personalment agairia a la Sra. Regidora de Festes que siusplau per l'any vinent es revisin l'itinerari a seguir, penseu que moltes comparses van en nens petits i entre que es comença molt tard i la volta aquesta es fa inacabable, penseu que es va acabar a les 22:30h!! Una mica tard si tenim en compte la quantitat de nens petits que hi havia, ja se que el carnaval infantil es el diumenge però tingueu en compte que si no fossim pels pares que montem carrosses la rua no hagués arribat ni a la mitat de lo que va ser. Crec que es una dada a tenir en compte.

    ResponElimina
  38. Totes aquestes firmes ja sabem de qui són.

    ResponElimina
  39. Joer, defenseu l'indefinible, aqui no pinta res ni Franco, ni politíca, aquí l'única cosa es el tancament de boca que han fet alguns sabent el que passava com la exttrballadora d'ERC. Moltes ocasions segons ella es realtitzaven neteja de filtres, i després a la tarda es presentava el de manteniment, el qual es posava a xerrar amb nosaltres envers d'anar a realitzar el seu treball, i en comentava el contrari, que buidaven una mica d'aigua de les piscines per pujada de clor o algo del ph, com et pots refiar d'aquesta gentussa si el trio s'ho amagava tot, la extreballadora d'Erc ens o amagava tot, mai ens comentava el que realment passava. Molts dels dies les analítiques el de manteniment no les realtitzava i les apuntava igualment al full de control del públic. Si es sabia alguna informació del que passava a l'instal.lació era pel propi de manteniment i per la de la neteja de la tarda que xerra pels colces amb tots els treballadors, així es troba la falta de neteja. Perquè no diu la extreballadora d'ERC les pifiades que hi han hagut i estan a la instal.lació?, perquè no diu qui te títols i qui no?, perquè no diu que un matí a primera hora es van presentar els de laboratori de les analítiques i no varen ser optimes?, perquè no diu on es trobava el de manteniment moltes vegades, que es presentava a la tarda i es quedava a parlar amb els socorristes i se'n anava sense realtizar cap tasca, aquest es el seu treball?, perquè no diu que els que realitzen els aqufits no poseixen de titulació? Aleix, Ruben i Antonio, Perquè? Perquè son els seus amics? i tota aquesta empresa es una màfia? Hi han alguns que encara es salven d'aquesta punyetera empresa!. I si, el dia 1 de gener com marca la normativa hi ha d'haber un desfibril.lador, a nosaltres si el te el pavelló o no no ens interessa, els que esteu pagant una quota cada mes perquè es trobi tot dins de normativa sou els usuaris de la instal.lació, no els del pavelló. Perquè no ha explicat que el verdet de les rajoles de la piscina tan les de dins com les de fora no es òptim per la salut perquè poden ocasionar fongs? Una vegada es va explicar que una nena va acudir al pediatria i el pediatria li va comunicar que havia agafat fongs de la piscina, segons el de manteniment, la senyora de recepció li bs preguntar si era millor no portar el seu fill a natació, o que de moment no el duria. Quant se li ba preguntar a la extreballadora d'ERC, ho va negar tot, aquí es on ho ha la màfia. No explico tot això per ressentiment com diuen ells que tinc per no renovar-me contracte, ni per política, mirant-t'ho des de fora millor no treballar en les condicions en les que es treballava. Mira per on, a mi no se'n va renovar contracte però a tu extreballadora d'ERC (Fatima) no t'ha servit de res callar-te la boqueta, segons m'han comentat et trobes al carrer i sense atur! On es troben els teus amics ara? I als qui has defensat com les de la recepció i a la teva exdirectora? On son? No t'ha servit de res! i perquè no dius les vegades que baixaven les dones de les classes de l'Antonio a queixar-se perquè les feia baixar ell a que fessin la queixa a recepció de les temperatures de les sales on feia massa calor o massa fred, i era inaguantable fer les classes? després ell quant realitzava l'aquagym o aquafit m'ho comentava, en aquest cas a mi directament i als altres socorristes. I si a la sala de fitness no es obligatori yrnir un monitor de fitness, perquè teniu a una persona pagsnt aquestes hores sense titulació (Ruben)? i heu sbstituït una persona amb titulació (Jesús)? per una que no l'obté, això es qualitat de serveis? Això es un dèficit económic! Una vegada al mes el laboratori controla les analítiques i el control de clor el realitza el de manteniment quant vol, que ho ha de realitzar dos vegades al dia i molts dies no es realitzaven. Això també t'ho has callat, eh? Extreballadora d'ERC (Fatima)... Quantes coses queden per dir, però per avui n'hi ha prou. Visca Tivissi! APJ

    ResponElimina
    Respostes
    1. A Agnès P.J., primer de tot dir-te que entenc que aquesta empresa no et renovés. M’havien dit que eres mala companya, però ara veig que també ets mala persona i molt manipuladora. Dius coses a mitges sense saber del que parles. El teu únic propòsit és portar la teva revenja personal amb rebequeria de nena petita, potser perquè el teu pare, malgrat intentar-ho, no va poder fer que et quedessis treballant. Tu que ets tant professional no saps que els fongs estan a les superfícies amb humitat tinguin color verdós o no?, Tu que t’omples la boca amb les titulacions, saps que amb les acreditacions i certificacions de la Generalitat per un número d’hores realitzades ja és suficient?, Tu que ets tant infalible en el teu treball, saps que es realitzen tasques que no són visibles al teu ull inquisidor?. Saps, en els teus amplis coneixements legals, que el desfibril·lador, NO és obligatori. És recomanable per les administracions en qualsevol instal·lació d’ús públic, independentment de si s’abona o no una quota. Tu, la perfecta ciutadana, ets conscient que amb tanta informació que tens de les teves converses amb els treballadors i abonats, pot semblar que poca estona inverties en fer be la teva feina?. Entens que per parlar de Dèficit econòmic, s’ha de conèixer una miqueta les partides pressupostaries, o si aquestes s’afecten per tenir un o un altre monitor?. Tu, advocada de lo laboral, no sap que si no cobres l’atur és perquè decideixes marxar, potser perquè prefereixes altres dedicacions?. Si tens raó en un fet, aquí no pinta res Franco, però si pinta molt l’enveja i la superba. D’això, si has demostrat saber molt!!!

      Elimina
  40. Ho adaptarem tot als nens!!!!. Ja tenem prou amb el diumenge. O sigui que cadasqun a l´edad que li toca!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Perdona tu vas veure la rua de Móra d'Ebre o la de Sitges, perquè si la que vas veure va ser la d'aquí, vas digué observar que de les 800 i pico persones que la formaba, un 80% o mes ere comparses de classes de les dos escoles, per tant no siguis tan ilús i dona gràcies de que aquesta gent dedica temps i diners en montar colles de disfresses. en canvi el diumenge de carnaval un fracàs total, una horeta d'animació infantil i tira cap a casa, per sort natros ens en vam anar a Móra la Nova, una rua ben organitzada, cadascú tenia una posició donada per ordre d'inscripció, en horari infantil i a sobre l'Ajutament dona 100 € per comparsa. A veure si el proper any passarem directament a la del massos i la d'aquí que li donin pel sac, perquè si em d'estar al lloc que ens toca per edat, ens toca més allà que aquí... I si tots els que tenim fills fem igual a veure qui hi ha a la rua de Móra... En fin com es nota que no deus tenir fills!!!!

      Elimina
  41. Ole, ole, ole!!! Quins descripcio mes precissa del senyor/a de Tivissa!!! Quina rao que tens!!!!

    ResponElimina
  42. Be ara s´ha trencat el jacuzzi!!! Quans mesos estarem, mentin? Passara igual que al aire concicionat que va estar 6 mesos trencat? Es una vergonya!!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. No han tardado ni un dia. Mira que eres bocas!!!

      Elimina
    2. Bocas? Que se esto de bocas?, tu idioma vulgar!

      Elimina
  43. Per cert i ara tenim una colonia de rumanos que sol es dediquem a molestar. Van a la pdiscina i es pensen que estan al Aquapark, el senyor Geron no te els pebrots de dir res! ´L.altre dia hi havien dos nens rumanos dintre de la sauna que no tenien ni 13 anys!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. El teu problema és que siguin rumans, que ho passin bé o que tinguin 13 anys?,

      Elimina
  44. El problema es no tenen la edad!!! Es a partir de 16 anys!

    ResponElimina