divendres, 16 de setembre del 2011

L'aparcament del Passeig de La Ràdio

Rebem un correu a laplacadebaix@gmail.com on ens expliquen que avui la Policia Local repartia uns avisos als vehicles mal aparcats, o damunt de les aceres del Passeig de la Ràdio. L'avís recorda que el vehicle esta mal aparcat i que es disposa d'un aparcament a 50 m. heu vist com esta l'aparcament que es convida a utilitzar ?? Segons ens informa el correu, hi ha una sèquia que el recorre de punta punta amb una profunditat en alguns llocs de 30 cm. a part d'una quantitat immensa de cagades de gos, que la veritat no convida a passejar pel parking, i menys amb crios.

Trobem molt be que es prohibeixi l'aparcament damunt de les aceres ( ja era hora que Julio fotes alguna cosa positiva a l'Ajuntament, ja que s'ha tirat 8 anys de vacances ) però potser primer s'hauria d'arreglar la zona d'aparcament no? Que en penseu ?

6 comentaris:

  1. hola. a mi em van ficar 200 euros de multa per aparcar amb les rodes damunt la acera, la cual cosa no me queixat mai ja que es culpa meva!! parlo de cuant estaba l'anterior equip de gobern. es a dir que ja es multaba abans per aixó. en cuant a la zona d'aparcament mencionada, em sembla que si hi ha grietes de 30 cm, aixo no es fa en un dia ni en un mes ni en 2. potser ja tendria que estar arreglat cuant estaba l'anterior equip de gobern. no creieu?

    ResponElimina
  2. Ja hi som podries fer el favor de quan obriu la boca o moveu els dits per escriure ,abansassabentet be del que dius.Primer:has vist de quin aparcament estan parlant?Segon:un solc així es fa de ploure ,estos aparcaments estaven en un estat impecable Quan hi havia el altre consistori ja que es van fer nous per que les mares i pares no aparquessin davant,encara que ho continuen fent(per que ningú,no els posa cap multa,que ja seria hora que empaperessin uns Quants)quan estava l'anterior equip de govern es podia aparcar fins el dia23 de juny.les eleccions van ser el 22 de maig.De totes maneres crec que la dita de no fer servir el retrovisor per criticar es dels del nou equip de govern, apliqueu-se el quento que sempre sou los primers en" mirar a tras".

    ResponElimina
  3. anonim de les 14.30, et recordo que el responsable de trtansit del anterior govern, era Julio, el fixatge estrella convergent. Sol teu dic per si no u rcordaves.

    ResponElimina
  4. Jo penso que aquesta web socialista, si, socialista ho has llegit be, administrador/a, pixa molt fora de test, no sou bons ni intentant copia les accions dels altres.
    Per cert avui he aparcat al PARKING que esmenteu, i perfecte, la séquia de 30 cm la deus tenir tu, a la teva imaginació. Per cert fa bastant més de 4 mesos que no plou a Móra, per tant fes calculs i veuràs qui governava l'última vegada que va ploure a Móra. Continueu per aquesta via, i no patiu que recollireu els fruits més aviat del que penseu.

    ResponElimina
  5. Es molt normal que no plogui,quant goberna la dreta no cau niuna gota.Sabeu perque,perque la naturalesa es molt sabia.

    ResponElimina