diumenge, 3 de juliol del 2011

ELS PARTITS ERC I PSC, EN LA OPOSICIÓ , NO COMPARTEIXEN LA DECISIÓ DEL CONSISTORI

La Secció Local de Móra d'Ebre no comparteix la decisió del nou govern municipal de la capital de la Ribera d'Ebre, integrat pel CiU i PP de suprimir la festa de la Móra Morisca. 
Durant el mes de juliol s'havia de celebrar la 14ena. edició d'una festa que ja s'havia consolidat com una de les festes medievals importants de les Terres de l'Ebre i Catalunya. 
Esquerra lamenta la decisió unilateral de l'equip de govern  i la troba injustificable tenint en compte que ja estava programada i pressupostada. Esquerra també troba que s'ha procedit a esquenes de  la Comissió de la Móra Morisca i els voluntaris de la festa, amb una falta de respecte per un col·lectiu que  durant els anys anteriors han treballat de valent  pel bé de la festa medieval i enguany continuava estan il·lusionada per celebrar la 14ena edició. 
Esquerra també  considera que la supressió de la festa també representa un greuge a la economia local i comarcal perquè tant el gremi d'artesans com el sector de la restauració i hostaleria perdran una oportunitat de negoci al suprimir un dels actes festius que  més forasters atrau al municipi, l'any passat de 20.000 visitants. 
Més enllà dels greuges humans i econòmics Esquerra també lamenta que amb la supressió de la Móra Morisca Móra d'Ebre renúncia als seus orígens, perd tradició i capitalitat, pel simbolisme de ciutat oberta i multicultural que es recorda a la Móra Morisca i que reviu una època en la qual les distintes cultures poden viure en pau i harmonia. 
Esquerra considera que amb aquesta decisió l'actual equip de Govern de l'Ajuntament també suspèn el primer repte de gestió municipal que li ha vingut al davant. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada